onsdag 9 april 2008

Slutet. Och Början

Nu har Castle Mountain Resort stängt och idag reser de sista personerna i personalen ut ur lilla Crowsnest Pass och lämnar Blairmore.
Snart är det borta
Nu syns det inte mer.

Allt avslutades dagen efter stängning, måndag, med personalåkning och grillning samt en fem sex fat med öl. Även ett litet band hade anlitas dagen till ära. Bussen hem till Blairmore gick vid kring tio, så var det tänkt iaf, vi kom nog iväg först vid halv elva skulle jag tro. Anledningen; faktumet att det var så många som aldrig skulle få se varandra igen hade varit starkt bortglömt under dagen men kom nu ikapp. Inte helt oväntat blev det en hel del tårar och löften om kontakt.

Så igår packades de
sista ägodelarna i rum 129 i Crowsnest Center, Blairmore. Många väskor blev det, som tur var kunde Spencers pappa som kom och hämtade Spencer, köra även oss till Calgary där bussen till Banff väntade. Tyvärr kunde han inte köra oss hela vägen eftersom vi kom i rusningstid och det skulle gå fortare för oss att ta pendeltåget till busstationen. Tyvärr var det ganska mycket rusning på tåget. Och vi hade, som redan nämnt, väldigt många väskor.

Efter att ha gått av en station alldeles för sent hamnade vi ute i någon förort. Väskorna staplades på hög och sedan vinkades en taxi in så fort som möjligt. Vi kom till busstationen i precis lagom tid och hann pusta ut lite innan det var dags att stiga på bussen.

Resan dit var i skymningstid och väldigt vacker. Nu bor vi på en höjd med underbar utsikt ut över snöklädda berg.

Agnes

Inga kommentarer: